Muziek

PraiseteamSamen zingen en muziek maken heeft een belangrijke plek in onze gemeente. Het zingen en muziek maken doen we om God te aanbidden en te bedanken wie Hij voor ons is. God staat op nummer één in ons leven en door samen te zingen, geven we daar woorden aan.

Op zondagmorgen speelt er een band met muzikanten en een aantal zangers. Geen professionals, maar wel toegewijde gemeenteleden die hun muzikale talenten willen inzetten en ontwikkelen. De teksten van de liederen die we zingen worden geprojecteerd op de muur. Daardoor kan iedereen de teksten goed meelezen en meezingen. Er komen allerlei liederen voorbij: van traditionele tot moderne, hedendaagse liederen zoals van Opwekking.

Samen zingen tot eer van GodJe zult merken dat er mensen zijn die tijdens het zingen op hun eigen manier uiting geven aan hun liefde voor God. Sommigen zitten, anderen staan, klappen of steken hun handen omhoog. Voel je hierin vrij om te doen wat bij je past; niets moet, alles mag! Stel je open en geniet ervan.