Activiteiten

Dat onze kerk op zondag open is, is natuurlijk logisch. Maar naast onze kerkdienst op zondag zijn er nog veel meer activiteiten. In onze agenda is precies te zien wat er wanneer, en voor welke doelgroep, aan activiteiten te doen is.

Van een aantal activiteiten is op onze website meer achtergrondinformatie te vinden, zoals over diverse kringen (bijeenkomsten doordeweeks), open kerk op dinsdag of activiteiten voor tieners en jeugd. In het submenu op deze pagina kun je meer lezen over andere activiteiten.

Activiteiten buitenland

In onze gemeente geven we speciale aandacht aan het wereldwijd brengen van Gods goede nieuws. We hebben nauwe banden met diverse kerken en Christenen in het buitenland. We streven er naar elk jaar op reis te gaan en anderen te bezoeken en op hun plek te helpen met activiteiten en bijeenkomsten. Op de pagina Evangelie in buitenland is daar meer over te lezen.

Omzien naar elkaar

Omzien naar elkaar zet je niet in de activiteitenagenda. Dat is iets waar we eigenlijk altijd aandacht aan willen geven. Op de pagina Hulp & Zorg leggen we uit wat we daar mee bedoelen.