Cursus Aanstekelijk Christen

Cursusboek Aanstekelijk ChristenIn onze gemeente geven we een praktische cursus waarin je kunt leren om op een ongedwongen manier te vertellen en te laten zien wat geloven in God inhoudt.

De ervaring is dat veel mensen die tot geloof in God zijn gekomen, daarvoor meestal met “bekenden” in gesprek waren gekomen over de boodschap van de Bijbel. Het is goed mogelijk om met iemand in gesprek te zijn over de Bijbel, God en Jezus, zonder dat de ander afhaakt en bang hoeft te zijn om direct meegetrokken te worden naar de kerk.

Cursusinhoud

De cursus bestaat uit totaal zes avonden die worden gegeven in een zaal van het kerkgebouw. De avonden zijn gevarieerd opgezet. Ongeveer de helft van de tijd wordt er lesgegeven en de andere helft bestaat uit het kijken naar videofragmenten en met elkaar bespreken hoe je het geleerde in praktijk kan brengen.

Het lesmateriaal bestaat uit het boek Aanstekelijk Christen en een lesmap met uittreksels, opdrachten en ruimte voor aantekeningen. Deze cursus is niet de (zoveelste) cursus die het belang van evangelisatie benadrukt, maar een hulpmiddel die jou daadwerkelijk helpt om op een natuurlijke manier het christen zijn te delen met niet-christenen in jouw omgeving.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over datums, aanmelding & kosten contact op met Gerard van Wijk (telefoon 078 6152720) of via het contactformulier op de website.