Jeugdavonden

Elke zaterdagavond (om de week) is er voor tieners/jeugd een speciale tiener/jeugdavond! Afwisselend, leuk, opbouwend…….en samen met een aantal enthousiaste jeugdleiders dus een hele gezellige avond.

Wat doen we?

Vanaf 19.45 uur ben je welkom en kun je elkaar ontmoeten en gezellig bijpraten. Om 20.00 uur wordt er een half uur gezongen. Als je een muziekinstrument speelt, kun je lekker meespelen. Daarna komen eigentijdse onderwerpen aan bod, is er ruimte voor discussie, en zoeken we samen antwoorden op vragen die je kunt hebben. Het laatste deel van de avond is er tijd om gezellig samen te zijn en wat te drinken. Kijk voor de juiste data in de Agenda.

Activiteiten

Regelmatig hebben we ook een avond of dag dat we met elkaar weg gaan. we gaan bijvoorbeeld naar de eo-jongerendag, maar ook gewoon een avondje bowlen of een jongens-meidenavond. Eén keer per jaar gaan we een weekend weg met elkaar. Dat is altijd een hele gave tijd! Een weekend vol ontspanning en gezelligheid, met natuurlijk ook veel tijd om God beter te leren kennen, voor discussies en voor zingen en muziek maken.

We zijn een hele leuke groep, en iedereen is welkom. Ook als je niet veel van het christelijk geloof afweet.  Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens een avondje kijken!!

Contact met jeugdleiders

Heb je een vraag aan één van de jeugdleiders? Stuur dan even een mailtje naar tieners@schuilplaatspapendrecht.nl. Ook kun je op zondagmorgen één van de jeugdleiders even aanspreken. Dat zijn Anton, Simone, Chris, Juan, Daniel en Isabelle.